آستون مارتین DBS مورد بحث که با پسوند OHMSS شناخته می شود در تعداد محدود به 50دستگاه ساخته خواهد شد. رنگ سبز زیتونی بدنه، درست یادآور DBS سال 1969 است. ضمن اینکه OHMSS از جلوپنجره منحصر به فردی بهره می برد که آستون مارتین های کلاسیک را در ذهن تداعی می کند. در این میان از تزیینات فیبر کربنی و رینگ های زیبای آلیاژی نباید غافل شد. در کابین نیز پوشش چرم مشکی و آلکانتارا خاکستری در کنار تزیینات قرمز رنگ و لوگو 007 همراه با نوشته OHMSS به رنگ قرمز، آنرا از کابین DBS Superleggera معمولی متمایز می کند.
در زیر کاپوت این سوپراسپرت تولید محدود، همان نیرومحرکه 12 سیلندر 5.2 لیتری تویین توربو به توان 715 اسب بخار قرار دارد که آنرا قادر می سازد تا در 3.4 ثانیه از حالت سکون به سرعت یکصد کیلومتر بر ساعت برسد.
این بریتانیایی خاص و منحصر به فرد، با قیمت منحصر به فردی هم همراه است. قیمت پایه در نظر گرفته شده برای OHMSS، رقم 307 هزار و 007 پوند است!